Freitag, 23. Oktober 2009

FARMA 2009: I Marina pred vratima!?

I Marina pred vratima!?

ZA IZBACIVANjE sa „Farme“, koje će se odigrati u subotu veče, prvi put su se „kandidovala“ tri VIP seljaka. Osim prvog dueliste, koga biraju farmeri, i najomraženijeg ukućanina, koji je dobio najmanje glasova od publike, u duelu znanja obreće se i Marina Perazić. Prošlonedeljna gazdarica je direktno nominovana za izbacivanje, jer je komunicirala sa duelistima u izolaciji, što je protivno pravilima „Farme“.
Na farmi, inače, i dalje vlada napeta atmosfera. Viktorija se požalila Topalku kako je Maja na Sandrinoj rođendanskoj proslavi namerno pevala da bi je nervirala, ali da u tome nije uspela. Poznata rokerka je zapretila pop pevačici da će je razbiti, ako joj se još jednom obrati. Nakon toga je i Maja otišla na „kauč“ kod „psihologa“ Topalka, poverivši mu da joj popuštaju kočnice tolerancije i da će „očerupati Viktoriju kao kokošku ukoliko bude nastavila da je provocira“.

Bebi Dol je posavetovala Maju da se kloni Viktorije, konstatujući da su obe kao „tempirane bombe“ da se njihov verbalni sukob ne bi završio obračunom.
I dok su muškarci pekli prase u dvorištu, Topalko je Sandri i Maji raspredao priču o svom životu. Devojke su se složile da je nova zvezda Granda mnogo propatila u životu, te da zaslužuje da pobedi. Saši Jovanoviću je zasmetalo to što Topalko koristi svaku situaciju da uhvati krivinu, pa mu je zamerio što sedi sa ženama umesto da im pomaže oko pečenja.

Bebi Dol je bila zadužena da sašije venčanicu za Sandru, koju su Maja i ona nagovorile da donese tortu i belo vino kako bi još jednom nazdravile za njen rođendan. U pratnji pop pevačice, Sandra je otišla do ostave da uzme malo torte i piće, na šta su Cakana i Viktorija burno reagovale. Cakana je uputila žestoke uvrede na Majin račun, dok je Viktorija samo konstatovala da ubuduće moraju da kriju hranu.
Maja i Sandra su sa „plenom“ otišle u kućicu ovonedeljne gazdarice, gde su uz vino sa Bebi Dol i Marinom ogovarale „kuhinjksi klan“.

Nakon napornog dana, Toma se latio „dugmetare“ i uz podršku Maje, Cakane i Topalka zapevao kafanske narodnjake. Frontmen grupe „Panters“ imao je dva razloga za veselje. Osim što je proslavljao momačko veče „sinu“ Nigoru, koji je u petak uplovio u bračnu luku sa Sandrom, Toma se veselio i zbog otvaranja novog splava „Crni panteri“, posle godinu dana pauze, koliko nije radio zbog požara.
I dok je on lumpovao na Farmi, njegovi najbliži, uključujući i suprugu Živku, okupili su se u četvrtak veče na otvaranju novih „Pantera“.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen