Freitag, 23. Oktober 2009

Farma: Proslava Sandrinog rođendana

Farma: Proslava Sandrinog rođendana

Nakon žustre svađe i zamalo tuče između Cakane i Maje Nikolić, stvari su se konačno smirile i farmeri su proslavili Sandrin rođendan.

Nakon mnogo napornog rada, tucanja kamena i izgradnje staze koja je deo ovonedeljnog zadatka, farmer polako privode radove kraju. U toku su pripreme za dolazak životinja na farmu. Scena koju je zaista lepo videti, nakon svih nesporazuma, prepirki i sukoba u odnosu na prethodni dan. Stiče se utisak da zajednica normalno funkcioniše. Još uvek je daleko od potpune harmonije, Maja opet provocira ukućane svojim pevanjem, ali ipak funkcioniše. Barem su se strasti stišale. Dolazi Proka, spremaju se za pijacu.

Kada su se vratili sa pijace i kažu da nisu ništa dobili, jer im se ne sviđa to što se stalno svađaju. Raspremaju stvari, a Maja počinje da peva. Cakana i Viktorija negoduju i odlaze napolje, dok Maja i dalje peva, sprema ručak i kaže kako će od sada namerno samo da peva. Uveče svi dolaze u dnevnu sobu, nazdravljaju jer je Sandri rođendan, Toma svira, Topalko pušta Nigora da sedne pored Sandre, jer je on mladoženja u ovonedeljnom zadatku. I nakon dva sata svi idalje pevaju i nazdravljaju - svi sem Viktorije, Cakane i Big mame. Sat vremena pre ponoći Ognjen dolazi i govori da zadruga nije zaboravila Sandrin rođendan i žurka počinje.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen