Donnerstag, 22. Oktober 2009

FUNKY G: SA GAGIJEM JE MOGUĆA I LJUBAVNA VEZA!

Funky G - zajednicki intervju
FANKY G: SA GAGIJEM JE MOGUĆA I LJUBAVNA VEZA!



Razvod Anabele i Gagija u jednom trenutku ozbiljno je uzdrmao i postojanje grupe 'Funky G'. Ali, samo za one neupućene, jer je popularni denser imao keca u rukavu - Marinu Uzelac. Nova pevačica se, naime, uprkos teškom periodu kroz koji su prošli bivši supružnici, osam meseci pripremala za mesto svoje prethodnice. I uspela je u tome. Jer, po prvim reakcijama na njen stas i glas, Gagi i njegova nova pevačica na putu su da povrate sjaj kakav je 'Fanki Dži' imao u vreme svoje najveće popularnosti...

- 'Godinama sam bio u potrazi za pevačicom koju bih lansirao u zvezde, a sve zbog visokih kriterijuma koje nije lako ispuniti. Napokon, tu je Marina, devojka koja u isto vreme i dobro peva i dobro izgleda', otkriva Gagi na početku razgovora.

Zar je to dovoljno da bi se postalo zvezda?
Gagi: Da, dovoljno je. Takođe, Marina nema dečka fudbalera koji bi joj ograničavao slobodu kretanja i pravio ljubomorne scene, kao što je to bio slučaj sa nekim devojkama koje su zamalo završile u „Fanki Džiju“.

Zamalo su završile samo dve Ane, Nikolić i Stojančićević. Dakle, čiji je dečko pravio ljubomorne scene?
Gagi: Ana Stojančićević, sada već bivša pevačica „Koktel benda“, imala je dečka fudbalera koji se nije slagao sa njenim profesionalnim izborom. Imao sam utisak da se plašio da je ne izgubi. Sećam se, trebalo je da krenemo u Skoplje na nastup, a on je pravio problem oko toga gde će Ana i sa kim da spava.

Nego, Marina, imaš li ti dečka?
Marina: Ne, trenutno sam sama.

Priča se da si, osim u poslovnoj, sa Gagijem i u ljubavnoj vezi.
Marina: Tako nešto moglo se očekivati... Mislim na priče.
Gagi: Marina jeste lepa i zgodna devojka, ali je za sada ne posmatram na taj način. Posao nam je u ovom trenutku na prvom mestu. E sad, nikad se ne zna šta se može desiti u budućnosti. Ne isključujemo mogućnost da jednog dana budemo zajedno.

NASTAVAK TEKSTA OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen