Freitag, 23. Oktober 2009

Halid Bešlić u Areni: Rane su još svježe, ali uspjet ću!

Pjevač je na zagrebački nastup poveo sina Dina i suprugu Seidu. Halid Bešlić je otkrio koliko je sretan što će u Areni zapjevati dva dana zaredom


Svi smo jako dirnuti kako ste nas dočekali. Nisam ni sanjao da će se ostvariti moje riječi dok sam govorio da će tata napuniti ne jednu nego tri Arene, rekao je Dino Bešlić, koji s majkom prati oca u Zagrebu.
- Iako su rane još svježe, život ide dalje. On je ozdravio i ima kondicije za oba koncerta - kaže Dino. Dodaje da se otac oporavio od prometne nesreće koju je imao prije sedam mjeseci. U nesreći mu je stradalo lice i desno oko, na koje i dalje ne vidi.
- Dva koncerta u zagrebačkoj Areni nešto je što se možda više nikad neće ponoviti. Rijetki su pjevači koji imaju priliku takvo što napraviti. Sretan sam jer to je doista nešto veliko za mene - izjavio je prije nekoliko dana Halid. Na pozornici teče rijeka Miljacka, a most simbolično povezuje dva grada, Sarajevo i Zagreb. U pozadini su autohtone bosanske kuće. Ulaznice za oba koncerta odmah su planule. Samo iz Sarajava Halidu je na koncert doputovalo čak 1000 njegovih prijatelja i poznanika. Tristo redara osigurava koncert, a organiziran je besplatni prijevoz s istočnog parkirališta Velesajma. Nastupu kralja sevdaha veseli se Tarik Filipović. Njegovoj supruzi Lejli Halid je jedan od najdražih pjevača. Sto tisuća kuna od prodanih ulaznica Halid je obećao darovati oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen