Montag, 26. Oktober 2009

Nigor: Svi na „Farmi“ drkaju!

Nigor: Svi na „Farmi“ drkaju!

Dok su ostali farmeri obavljali uobičajene poslove na imanju, Nigor i Sandra uživali su u luksuznom tretmanu u hotelu „Kontinental“.



Novopečeni mladenci su imali zadatak da se što više zbliže, što reperu iz Crne Gore nije predstavljalo problem.
U igri „istina ili izazov“ opušteni Nigor poverio je misici da je tokom boravka u „Farmi“ više puta onanisao.
- Jesam, radio sam to. Neću ti reći gde je to bilo i kako. I ostali muškarci su to radili, ali oni nešto drže do sebe i to ne bi nikada priznali - rekao je Igor.
Da sve bude zanimljivije, igrajući se iste igre Nigor je Sandri, ali i širokom auditorijumu, priredio striptiz u kome je na nekoliko minuta bio kao od majke rođen. Misica je tu scenu, iako je sama tražila da to vidi, otpratila podvriskivanjem ko da joj se brat ženi.

Tijana & Marko novi farmeri!!!
Veliko iznenađenja koje je Aleksandra Jeftanović najavila u subotu uveče biće to što će večeras na farmu ući Tijana Dapčević i Marko Đurovski, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih producentima rijaliti šoua.
- Za razliku od prethodnih ponedeljaka kada su sa manje ili više uspeha organizovane žurke na imanju u Lisovićima, večeras će biti vanredno ubacivanje, a Marko i Tijana su već pristali da učestvuju i potpisali ugovore. Za razliku od prethodnih takmičara, oni neće ulaziti ni u kakav karantin, već će ih vozači pokupiti ispred njihovih domova sat vremena pred ubacivanje. Ovo je urađeno upravo iz razloga da bi njihov ulazak bio što bolje sačuvan kao tajna - kaže za „Alo!“ izvor koji je insistirao na anonimnosti.
Pop pevačica i njen kolega, sin proslavljenog fudbalera Milka Đurovskog, ulaze u borbu za 100.000 evra u nedelji koja obećava brojna uzbuđenja. Da bi čuli kako planiraju da se postave prema sadašnjim učesnicima, pozvali smo Tijanu koja je, pravdajući se da mora da uspava dete, samo kratko izjavila da su nam informacije pogrešne. Marko je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.
Iz pres službe „Farme“ rekli su da još nemaju nikakve informacije o tome koje će iznenađenje produkcija prirediti poznatim farmerima, ali je potvrđeno da to sigurno neće biti žurka.

Albanci srušili sajt TV „Pink“
U petak posle podne, sajt Televizije „Pink“ oborili su albanski hakeri, a umesto standardne prezentacije na www.rtvpink.com pojavile su se uvredljive parole namenjene Srbima, kao i snimak fudbalske utakmice na kojoj je razvijena velika albanska zastava. Podsećanja radi, pre nekoliko meseci albanski hakeri su na isti način oborili sajtove nekih državnih institucija.

Nikolićeva je zvečarka
Posle 34 dana provedena u “Farmi”, Zoran Radojković Pile (40) je kao osmi izbačeni farmer morao da se pozdravi sa dojučerašnjim cimerima.
- Mislio sam da se rad i zalaganje cene, da ljudi koji prate ovaj šou to poštuju, ali očigledno da i nije baš tako - prokomentarisao je Pile, aludirajući na to što je bio vredan i osvrnuo se na sukob sa Jovanovićem.
- Ja sam hrišćanin, a hrišćanski je oprostiti, a šta mislim u dubini duše o tom dečku i toj situaciji, to je samo moja stvar. U svakom slučaju, nije mi bilo prijatno što Saša nije zbog svojih postupaka snosio posledice.
Radojković se posebno osvrnuo na ženske takmičarke.
- Svađe na relaciji Maja-Cakana ne shvatam ozbiljno. Obe su toliko mudre da znaju dokle smeju da idu, a svesne su toga da to što rade im ide na ruku i diže rejting. Maja je prava džepna zvečarka, ženama u kući je rak-rana, pogotovo Cakani, Viktoriji i Big Mami. Zna šta radi, a i dokazala im je da ne mogu sa njom tek tako lako da se zezaju. Topalko je benigni tip. Uvlači se ženama u krevet i tako skuplja poene kod gledalaca. Mudar je i namazan, i to dobro. Ali valjda ste svesni toga da među njima ne može ničeg biti, to je samo zezanje - zaključuje Pile i dodaje da niko nema pravu seksualnu krizu, sem možda Tome.

Maja gazduje „Farmom“
Pevačica iz Niša je posle više od mesec dana boravka u „Farmi“, konačno dočekala svojih pet minuta. Nikolićevu je, prema propozicijama šou programa, za novog gazdu imenovao izbačeni Pile. Bivši učesnik „Farme“ propisno je zakuvao čorbu dojučerašnjim cimerima, pa je odmah po čitanju pisma nastala opšta svađa, koja, po svemu sudeći, neće prestajati tokom nedelje.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen