Freitag, 23. Oktober 2009

Tokio Hotel u ožujku (martu) u zagrebačkoj Areni

Tokio Hotel u ožujku u zagrebačkoj Areni

Čini se kako je Zagreb postao obavezna stanica svjetskim bendovima na njihovim turnejama, a 2009. godina koncertno je jača nego ikad prije.



Na europsku turneju kreću i Tokio Hotel, glazbena skupina koja se može pohvaliti brojnim prvim mjestima na top ljestvicama diljem svijeta kao i novim albumom 'Humanoid'. U Europi koncert će održati u 32 grada, a na turneju pod nazivom 'Humanoid City' kreću u veljači 2010. godine, kada bi 28. ožujka trebali nastupiti u zagrebačkoj Areni.
Angažirali Misty Bockley
Ambiciozno najavljuju megaspektakularni koncert, a na to donekle imaju prao jer su za ovaj projekt angažirali Misty Bockley, poznatu i cijenjenu dizajnericu avangardnog stila koja će ih stilizirati od glave do pete, kao i cijelu scenografiju. Osim velikih uspješnica s novoga albuma, bend će svirati i neke prijašnje hitove.
Kako bi što većem broju obožavatelja dali pristup ulaznicama, bend se odlučio za puštanje ograničenog broja ekskluzivnih ulaznica 23. i 24. listopada u pretprodaji preko iTunesa. Ovo će biti četvrta europska turneja Tokio Hotela, a članovi najuspješnijeg njemačkog sastava trenutačno su u fazi pripreme za turneju. početak prodaje regularnih ulaznica je 26. listopada na svim prodajnim mjestima Eventima.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen