Freitag, 23. Oktober 2009

VELIKI BRAT: Viki i Karlo - Poljupci u tajnoj sobi

Viki i Karlo - Poljupci u tajnoj sobi



KARLO i Viki su se, posle skoro mesec dana, ponovo sreli! Lepa Makedonka nije krila oduševljenje kada je u tajnoj sobi ugledala Karla u koga se zaljubila na prvi poled. Odmah su poleteli jedno drugom u zagrljaj i počeli strasno da se ljube, a zatim mu je sela u krilo.
- Ne mogu da verujem, nisi valjda sve vreme bio ovde - oduševljeno je rekla Viki, koja je između strastvenih poljubaca i zagrljaja Karlu rekla da i dalje spava u njegovoj majici.
Reči su bile suvišne, a Karlo je jedino uspeo da kaže da „čeka svojih pet minuta“.
Posle iznenadnog i strastvenog
susreta u tajnoj sobi, „Veliki Brat“ ih je pozvao u ispovedaonicu i saopštio Violeti da joj sada predstoji još teži zadatak, jer će krišom morati da donosi hranu i vodu i sestri i Karlu, i da im obezbedi tajno kupanje u kući. „Operacija tuširanje“ je uspešno obavljena usred noći, dok su ukućani spavali, a svoj plan su razradili detaljno. Kiki i Karlo su do kupatila došli sa fantomkama na glavama, jer su mislili da će ukućani, ukoliko ih slučajno vide, pomisliti da je reč o ljudima iz organizacije koji postavljaju scenografiju za novi zadatak.
Viki i Karlo su se „smuvali“ još prve večeri u kući „Velikog Brata“, a prvu noć su prespavali u istom krevetu. Posle sedam dana, Karlo je izbačen iz kuće, što je Violetu izuzetno rastužilo. Međutim, razdvojenost je samo ojačala njihove emocije, pa je Karlo posle toga izjavio da želi da se oženi Violetom, čak je otputovao u Skoplje da upozna njene roditelje. „Veliki Brat“ je odlučio da Karlu pruži još jednu šansu i ponovo ga ubaci u kuću, gde od ponedeljka boravi u tajnoj sobi sa Violetinom sestrom Kristinom.

PRIVREMENI STANARI
POŠTO tajni zadatak još nije završen, Karlo i Kristina i dalje borave u skrivenoj sobi. Ukoliko niko ne otkrije njihov boravak u kući, oni će u petak postati privremeni stanari kuće „Velikog Brata“, što će gledaoci moći da vide u emisiji „Veliki mozak“, a kakva je njihova dalja sudbina, zasad se drži u tajnosti. Ostaje da se vidi kako će ostali ukućani reagovati kada u subotu dobiju dva „pojačanja“.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen