Montag, 26. Oktober 2009

ZAVRŠENO SNIMANJE SERIJE „SVA TA RAVNICA”

ZAVRŠENO SNIMANJE SERIJE „SVA TA RAVNICA”
Čudesna priča o srpskim grofovima




Dvorac Dunđerski u Kulpinu. Dom grofovske porodice Jagodić. Legendarni Dragan Nikolić, glumac bez kojeg se nijedan domaći filmski projekat ne može zamisliti, seda na konja i odlazi van kuće, van dvorca. Počinje priča o grofovskoj porodici Jagodić u seriji „Sva ta ravnica”.

Poslednja klapa serije pala je pre nekoliko dana, a nesvakidašnjoj triler priči po scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Miroslava Lekića, glume Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Vojin Ćetković, Katarina Radivojević, Ivan Bosiljčić. Serija prati posao i porodične intrige porodice Jagodić. Oca, poslednjeg banatskog grofa, tumači Nikolić, a njegove sinove igraju Gordan Kičić u ulozi Branka i Dejan Lutkić u ulozi Jovana. Njih dvojica se iz inostranstva vraćaju u zavičaj kako bi nasledili očevo imanje…

- Njihov povratak u kaštel (dvorac) pokreće zaplet serije u čijoj je osnovi triler ispod koga je melodrama u tradiciji najboljih serija Bi-Bi-Sija - kaže Kičić.
Serija počinje scenom u kojoj Dragan Nikolić jaše na konju.
- Poslednja snimljena scena je u stvari početak prve epizode. Gaga odlazi na tom konju. Tada sve počinje. Scena je s početka 20. veka, kao neki flešbek, a kada on odjaše, vreme se vraća, tačnije počinje u 1924. godini - otkriva Dejan Lutkić i nastavlja:
- Gaga je fantastičan glumac, neverovatno dobro mu je legla uloga grofa. On je od samog početka bio prvi pik za tu ulogu.
Vreme u kome je smeštena serija su dvadesete godine prošlog veka, te je zato i vizuelno zanimljiva.

Emitovanje u januaru
Serija „Sva ta ravnica” će se emitovati u drugoj polovini januara na TV „Pink”. Snimana je tri meseca, uglavnom na lokaciji dvorac Dunđerski u Kulpinovu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen