Sonntag, 22. November 2009

Aleksandar Milić Mili okupio zvezde sa YU prostora

Od 15. decembra u prodaji kompilacija „Miligram“
Mili okupio zvezde sa YU prostora



Deset najinspirativnijih pevača na Balkanu, od Severine i Željka Joksimovića do Jelene Rozge i Alena Ademovića koji nastupa sa Bregovićem, otpevalo je po jednu novu pesmu na kompilaciji „Miligram“ koja izlazi 15. decembra – priča Aleksandar Milić Mili, jedan od najplodnijih domaćih kompozitora i producenata koji je uradio šest albuma Ceci Ražnatović, povratnički CD Lepoj Breni, a za muziku u filmu „Nož“ dobio je posebnu nagradu. Član žirija takmičenja „Ja imam talenat“ ovih dana počinje da piše muziku za novi album Lepe Brene.

Na ovom disku, koji Mili poredi sa „Buda barom“, pevaju i Željko Samardžić, Saša Matić, Mladen Vojičić Tifa, Kaliopi, Emina Jahović i Milena Vučić. Bivša Jugoslavija u malom.
– Velika mi je čast i srećan sam što sam uspeo da okupim ovako sjajne pevače i ljude. Svako je poseban na svoj način i divno smo sarađivali. Severina je jedna od najpozitivnijih i najotvorenijih osoba koje znam i veliki je umetnik. Pesmu je otpevala neposredno pred koncert u Areni. Uprkos iscrpljenosti zbog višečasovnih proba, glas joj je bio savršen – priča Mili.

Poznati kompozitor je oduševljen...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen