Samstag, 21. November 2009

ANA BEKUTA KOPIRA VERU MATOVIĆ OD PRE DVADESET GODINA

OBUČENE DA POLETE
ANA BEKUTA KOPIRA VERU MATOVIĆ OD PRE DVADESET GODINAOno što Ana Bekuta nosi danas kao poslednji krik (urlik) mode, Vera Matović je izgustirala pre najmanje dvadeset godina!
Folkerka Ana Bekuta nedavno je na snimanju emisije „Grand šou“ ponela kreaciju sličnu onoj kakvu je njena koleginica Vera Matović nosila pre tačno 22 godine! Matovićka se čak i slikala u jednom takvom modelu „s krilcima“ na svom albumu iz 1987. Izgleda da se ta moda danas vratila. I uspešno je prezentuje Ana Bekuta.

Ali, da joj je pre nekoliko meseci neko pričao da će obući košulju nalik Matovićkinoj bluzi iz doba jure, Bekuta bi se verovatno samo nasmejala. Međutim, kako su široke naramenice apsolutni hit ove sezone, Anina drugarica i poznata modna kreatorka Suzana Perić je specijalno za promociju Bekutinog novog albuma u „Grandovoj“ emisiji kreirala jednu takvu košulju.

- Kad je Ana došla na snimanje, ovi malo stariji sa estrade odmah su počeli da se domunđavaju kako ih ta njena bluza podseća na Veru Matović. I počela je priča i prisećanje kako Matovićka svojevremeno bukvalno nije skidala bluze i košulje s pufnastim naramenicama - priča za Kurir jedan od pevača koji se takođe zatekao na snimanju te večeri.

Iako su neke njene kolege, kaže naš izvor, po hodnicima zbijale šale na račun Aninih ogromnih naramenica, folkerka se uopšte nije bunila. Štaviše, kratko im je odgovorila:
- E, znate šta, baš mi je drago što su mnoge stvari od pre dve decenije ponovo „in“! - rekla im je i ponosno objasnila da ona uvek ide u korak s vremenom.
U ovom slučaju, može i da poleti u korak s vremenom!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen