Freitag, 6. November 2009

Andželina Žoli pokazala figuru prvi put nakon porođaja /video/

Angelina Jolie pokazala figuru prvi put nakon porođaja /video/

Andželina Žoli dokazala je da je još uvek jedna od najseksepilnijih holivudskih glumica, pokazujući svoju figuru u najnovijem, akcionom filmu "Salt", piše "Dejli mejl".

Image Hosted by ImageShack.us
Žolijeva se po prvi put skinula u donji veš za potrebe snimanja filma, otkako je pre 16 meseci rodila blizance Noksa i Vivijen.
Neumorno oko kamere otkriva da je ona uspela da povrati ravan stomak nakon trudnoće. S obzirom na to da se njeno lice ne vidi u trejleru za film, postoje spekulacije da je glumicu zamenila dublerka, međutim, po tetovaži na struku jasno se vidi da je u pitanju Žolijeva.
"Salt" je snimljen samo šest meseci nakon što je Žolijeva rodila blizance, pa je činjenica da je ona povratila svoju figuru, na vreme za snimanje seksi scena, posebno impresivna. Andželina je ranije, na pitanje novinara za savet kako izgubiti kilograme posle trudnoće, priznala da joj su dojenje i trka za ostalih četvoro dece pomogli da smanji težinu.
Image Hosted by ImageShack.us
Holivudska zavodnica i partnerka glumca Breda Pita u svom najnovijem filmu tumači ulogu agenta CIA Evelin Solt, koja je primorana da beži nakon što je optužena za špijuniranje u korist Rusa. Scenario je prilagođen ženskoj ulozi, nakon što je Žolijeva ušla u ekipu, jer je prethodno glavnu ulogu trebalo da dobije Tom Kruz, kao agent Edvin A. Solt.
Film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji u avgustu 2010. godine.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen