Dienstag, 3. November 2009

DOMACI FILM: Dragan Bjelogrlic kao reziser filma 'Montevideo, bog te video'

DOSerija o fudbalskim herojima
Bjela kao režiserBeogradski glumac i producent Dragan Bjelogrlić režiraće seriju i film „Montevideo, bog te video” o legendarnoj fudbalskoj ekipi Jugoslavije koja je na Svetskom prvenstvu u Urugvaju 1930. godine osvojila treće mesto.

Ekipa u kojoj su glavne zvezde bili fudbaleri beogradskog BSK (danas OFK Beograd) Moša Marjanović i Aleksandar Tirnanić putovala je osamnaest dana brodom „MC Florida” do Montevidea da bi učestvovala na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu. Tamo su, iscrpljeni od puta, olako pobedili u prvom meču favorite, reprezentaciju Brazila.
Scenario za seriju o tom interesantnom događaju napisao je poznati reditelj Srđan Dragojević, a u jednoj od glavnih uloga naći će se glumac Mima Karadžić.

- Treba uskoro da radimo projekat „Montevideo”, koji već duže vreme pripremamo. To je zaista veliki poduhvat koji će se snimati nekoliko meseci. Trebalo bi da počnemo već krajem ovog meseca, a premijera bi trebalo da bude pred Svetsko prvenstvo u fudbalu iduće godine u Južnoj Africi - priča Mima Karadžić.
Za potrebe snimanja serije i filma na Novom Beogradu...

CEO TEKST OVDE

uzivo live stream da li neko zna?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen