Donnerstag, 5. November 2009

FARMA: Povređeni Topalko i lepi Marko

FARMA: Povređeni Topalko i lepi Marko

Kad se žene okupe oko ognjišta, u ovom slučaju "smederevca" i kad opletu po nekoj, tu trava ne raste!

Glavna ženska tema na Farmi je ponašanje najmlađe farmerke Sandre, koja se "seli" iz naručja u naručje, a opšta ocena je da se ponela veoma ružno prema Topalku.

Sandra je od ulaska na Farmu postala vrlo bliska i prisna sa Zvezdom Granda, razmenjivali su nežne reči i dopisivali se na svesci, potom se "uživela" u ulogu mlade i videlo se da joj se "dojmio" Nigor, a onda je imanje u Barajevo došao Marko Đurovski.

Iste večeri kad je Marko postao novi farmer, ali sa tajnim zadatkom, misica je za tili čas okrenula leđa Topalku i okrenula se mlađanom pevaču i nekadašnjem fudbaleru, sinu legendarnog Milka Đurovskog.

Ostalim ženama njeno ponašanje nimalo se ne dopada.

Maja Nikolić je tokom jedne jutarnje kafice rekla da "od svih muškaraca Topalko ima najčistiju dušu", a Bebi Dol se nadovezala, nazivajući Sandru "tipičnom udavačom".

"U roku od 15 minuta ona se okrenula ka Malom (Marku), a Topalku je povređen, ne ego, nego mu je duša povređena. On u njoj nije video neku gerlu za zabavu, nego je, kao čovek prirode, video u njoj nešto lepo. Oseća se izdanim", primetila je Bebica.

Ocena žena je da Sandra "nema formiranu ličnost" i da je išla od jednog do drugog frajera, ali su istakle i da se ona ponela vrlo ružno.

Marko se tokom prepodneva pridružio ženama koje su mu otvoreno rekle šta misle o njemu.

Maja Nikolić je za njega rekla da je "lep k'o lutka", ali da ona voli zrele muškarce od 45 pa naviše. "Bićeš pravi frajer kad budeš imao...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen