Montag, 2. November 2009

FARMA: Viktorija odbila ruku pomirenja

Viktorija odbila ruku pomirenjaMAJA Nikolić je konačno odlučila da pruži ruku pomirenja članicama „kuhinjskog klana“, sa kojima
se sukobljavala od početka rijaliti šoua „Farma“. Ovonedeljna gazdarica je s tom namerom prvo zakopala ratnu sekiru sa Big Mamom, i sada sa njom vodi prijateljske razgovore.
Njih dve se slažu da su pravile velike greške u proteklih nekoliko nedelja, te da nije u redu da okreću glavu jedna od druge.
- „Farma“ je zaista divno iskustvo, i želja mi je da sa svima ostanem u dobrim odnosima kada se završi šou. Glupo je da se svađamo zbog igre - rekla je Maja, koja je izgladila odnose i sa Cakanom.
Folk pevačica je pristala da se pomiri sa Majom, ali bez obzira na to, njihov odnos je i dalje hladan. Ipak, malena Nišlijka se svima hvali da je i sa njom definitivno zakopala ratnu sekiru.
- Još mi samo preostaje da se pomirim sa Viktorijom i konačno će zavladati mir na farmi - rekla je Maja, ali bivša rokerka ne želi da čuje za to.
Nakon što su je farmeri izabrali za prvog duelistu, Viktorija je spakovala stvari i otišla u kućicu za izolaciju, jasno stavljajući do znanja Maji da je ne posećuje, jer joj od nje ništa ne treba.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen