Dienstag, 3. November 2009

FARMA: VOLIM SEKS I RADO GA SE SEĆAM!

VOLIM SEKS I RADO GA SE SEĆAM!
ISKUSNI TOMA JOVANOVIĆ DAVAO SAVETE MLAĐANOM MARKU ĐUROVSKOM KAKO SE NAJBOLJE RADE "ONE STVARI"

Jedan od najstarijih "farmera" Toma Jovanović juče je davao savete mlađanom Marku Đurovskom kako se najbolje rade "one stvari". Sve je počelo kad je Maja Nikolić zapodenula priču o postu, što su kao zapete puške dočekali Toma i Sale Jovanović upitavši je da li se u to vreme upražnjava seks? Omalena pevačica im je odbrusila u svom stilu da njih to ne treba da zanima, a kako je načeta tema o seksualnim odnosima, frontmen Pantersa poželeo je da malo edukuje najmlađeg Marka:

- Sad ću ja da ti dam par saveta kako se radi "đinđi minđi". Ti si još zelen i moraš da naučiš neke stvari koje mogu da ti koriste za ovu manekenku - rekao je između ostalog korpulentni pevač.

Ovo predavanje u spavaćoj sobi potrajalo je više od pola sata, a seksualnoj edukaciji Marka Đurovskog svoj doprinos je dao i Sale, koji je na duhovit način pričao koje su lekcije najbitnije.

Koliko je mladi pevač savladao gradivo i da li će mu saveti iskusnijih pomoći u lakšem osvajanju manekenke Sandre, što je njegov tajni zadatak, videćemo u narednim danima.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen