Freitag, 27. November 2009

Halid Beslic ispunio obećanje

Halid ispunio obećanje

ČUDO se, ipak, dogodilo. Ne, nije Miljacka odnela nijedan most već je Halid Bešlić odlučio da, posle oporavka od teške saobraćajne nesreće i dve decenije pauze, svoje hitove zapevuši Banjalučanima.
U četvrtak su u Banjaluci organizatori najavili Bešlićev koncert koji će se održati 3. decembra u dvorani “Borik”. Popularni Sarajlija ovim samo vraća dug obožavateljima koji su ga oduševljeno pozdravili na dodeli prošlogodišnjeg “Oskara popularnosti”. Tada im je on obećao revanš u “vidu” solističkog koncerta.
- Turneja je započela koncertom u “Zetri”, nastavljena u Tuzli, Bihaću i Splitu, ali je prekinuta 10. marta kada je Bešlić imao udes. Halid se posle oporavka vratio na scenu sa koncertom u Zenici i dva nastupa u zagrebačkoj “Areni” gde je spektakularnim koncertima prisustvovalo oko 50.000 njegovih “fanova”. Bešlić će u Banjaluci nastupiti sa standardnom ekipom muzičara, a “pojačanja” će mu biti Dženan Lončarević i Nikola Rokvić, saopštila je Dijana Radulj, portparol organizatora Bešlićevog koncerta u Banjaluci.
Karte za koncert koštaju 15 KM i nalaze se u prodaji.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen