Dienstag, 17. November 2009

Hapsenja u Beogradu zbog iznuda i otmica

Hapšenja zbog iznuda i otmica

Beograd - Policija je jutros uhapsila 13 osoba iz Beograda i Pančeva zbog sumnje da su izvršili više različitih krivičnih dela, među kojima su iznude i otmice.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da se oni sumnjiče za razbojništva, iznude, otmice, trgovinu drogom, oružjem i ljudima. Prema rečima Veljovića, kod uhapšenih je pronađena veća količina oružja - četiri pištolja, jedna lovačka puška, jedan "tompson", panciri, radio-stanice, fantomke, sredstva za vezivanje i određena količina narkotika.

Veljović je podsetio da je pre nekoliko dana u Subotici uhapšeno pet osoba koje su, kako je rekao, deo te kriminalne grupe. Vođa ove grupe je, kako saznaje B92, Dragan Živković iz Borče.

Policija je u petak u Subotici uhapsila prpadnike kriminalne grupe Roberta Kukolja (30), Zorana Dimića (42), Nebojšu Pejića (39), Miroslava Moraču (39) i Radivoja Sekulića (30), zbog teških krađa, neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija i trgovine ljudima.

Sekulić, koji je zaposlen kao policajac u Subotici, bio je član organizovane grupe i imao zadatak da ostale obaveštava o aktivnostima policije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen