Donnerstag, 26. November 2009

I pleteno moze da bude sik

I pleteno moze da bude sik
Haljine i kompleti od pletenina odličan su izbor za hladne dane. Tople su, praktične i mogu se uklopiti u svaki stil. Idealne su za devojke, ali i za dame u godinama.

Milica Mavrak, mlada dizajnerka modne kuće „St George“ prikazala je na ovogodišnjem „Fashion Selectionu“ svoju kolekciju za tekuću jesen/zimu. Njena preporuka za ovu sezonu su haljine od glat pletenina, napravljene od lagane vune, u kojima ćete se osećati veoma udobno. Modeli na reviji bili su upotpunjeni neobičnim šalovima, kapama i rukavicama bez prstiju u raznim bojama, ali mogu se kombinovati i sa helankama, debelim čarapama, kožnim jaknama, pelerinama, šarenim ili jednobojnim maramama. Evo nekoliko najatraktivnijih kreacija.
Praktično i moderno
Mantil sa tankim prugama jakih boja odlično će se složiti sa vunenom haljinom ili majicom i farmerkama. Tokom hladnih dana može se nositi i ispod kaputa.
Zimski šik
Ispod zelene haljine sa radom možete obući i helanke. Ovakav odevni komad idealan je u nekoj dnevnoj varijanti, ali uz njega možete poneti šal ili maramu upadljivih boja.

Toplo i seksi
Rebrsta ciklama haljina sa polurolkom prati liniju tela. Nosite je uz kratku kožnu jaknu i duboke čizme.
Udobno i ležerno
Crna haljina uz pomoć detalja može imati mnogo lica. Kombinujte je sa maramom, glomaznom šarenom ogrlicom ili kaišem, u zavisnosti od raspoloženja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen