Donnerstag, 12. November 2009

iGO My way - prva prava GPS navigacija za iPhone!

iGO My way - prva prava GPS navigacija za iPhone!


Napokon smo dobili i pravu navigaciju za iPhone - iGo My Way! Najbolje od svega je što su i odlične mape Srbije tu!
Brzina GPS pozicioniranja, kvalitet mapa, neverovatna baza gradova i ulica, glasovne komande na srpskom, 3D modeli značajnih objekata, samo su neke od fantastičnih mogućnosti ovog navigacionog software-a. Pokretanjem ovog software-a, vrlo brzo ćete biti locirani jer iGoMyWay može precizno da locira preko samo jednog satelita! Kako se sve mape nalaze u samoj aplikaciji, korišćenje je moguće i bez dometa mobilnog operatera i nije neophodno nikakvo preuzimanje podataka (WiFi, EDGE, GPRS, 3G).
Sama aplikacija je vrlo intuitivna za korišćenje; proizvođač je dosta pažnje posvetio korsničkom interfejsu. Glasovna navigacija na srpskom jeziku (Nevena v1.1.64210) je savršena. Tu su i veliki dugmići i ikone za lako snalaženje u toku vožnje.
iGo je postavio nove standarde kada su u pitanju navigacije na mobilnim telefonima. Uz iGoMyWay na iPhone-u, ni jedna druga navigacija Vam neće biti potrebna.
Trenutno su dostupne mape za Evropu i Severnu Ameriku.
Za instalaciju kompletnih mapa Evrope je potrebno oko 2GB slobodnog prostora na iPhone-u 3G ili 3GS. Ukoliko ćete koristiti navigaciju u kolima, morate imati punjač i držač za iPhone.


VISE O SVEMU OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen