Donnerstag, 19. November 2009

Intervju Lepa Brena: Dzoni je moje cetvrto dete

Lepa Brena: Džoni je moje četvrto dete

Folk diva Lepa Brena samo za 'Story' fotografisala se sa malenim Filipincem Džonom i otkrila kako je preslatki dečak, kojeg voli kao rođenog sina, dospeo u njen dom

Informacija koju je prošlog ponedeljka ekskluzivno objavio magazin 'Story' o tome kako u domu folk dive Lepe Brene već dve godine živi troipogodišnji Filipinac Džoni, odjeknula je Balkanom kao prasak bombe, a slavnu umetnicu od tada opsedaju novinarske ekipe iz čitavog regiona u želji da saznaju da li je usvojila mališana ili mu je staratelj. U intimnoj ispovesti za 'Story', čiji deo prenosimo, pevačica objašnjava sve okolnosti pod kojima se u njenoj kući obreo dečak Džon, koji je, zbog nežnosti koju prema njemu ispoljava, oslovljava sa mama, ali i slatke rituale sa preslatkim mališanom koji je u njen i život njenog supruga Slobodana-Bobe Živojinovića uneo neizmernu radost i podsetio na trenutke kada su odgajali sinove Filipa, Stefana i Viktora.





Gde je Džon rođen?
- Na Filipinima, a njegova majka Delija i otac Viktor kod nas rade već tri godine. Međutim, tek nakon što su proveli određeni period u našem domu, saznala sam da imaju malu bebu koju na Filipinima čuvaju baka i tetka.

Ceo tekst OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen