Samstag, 21. November 2009

Kraj šou programa Opre Vinfri 2011. godine

Nakon više od dve decenije emitovanja
Kraj šou programa Opre Vinfri 2011. godine


Snimanje emisije „Šou Opre Vinfri“ biće završeno 2011. godine nakon više od dve decenije koliko se emituje na televiziji, saopštila je producentska kompanija koja stoji iza tog programa, prenosi BBC.

Image Hosted by ImageShack.us


Milijarderka Opra Vinfri, jedna od najuticajnijih žena u Sjedinjenim Američkim Državama, vodi šou program od 1986. godine. Portparolka njene producentske kuće Harpo nije rekla zašto je Opra donela ovakvu odluku, ali će ona sama o tome govoriti u jednoj od narednih emisija. Očekuje se da će Vinfri lansirati sopstveni tv kanal.
Šou Opre Vinfri je postao medijska institucija u SAD, sa prosečno sedam miliona gledalaca. Reporter BBC Ričard Lester kaže da su atmosfera emisije i iskreni razgovor redefinisali žanr šou programa i učinili Vinfrijevu najbogatijom crnom ženom na svetu.

Pisci koji su se pojavljivali u njenoj emisiji postajali su bestseleri preko noći, a podrška Opre vinfri Baraku Obami protumačena je kao ključna u njegovoj predsedničkoj kampanji.
„Šo Opre Vinfri“ je i dalje najviše rangirana po gledanosti emisija u SAD, ali je broj gledalaca upola manji u odnosu na pre deset godina.
Cartsvo Opre Vinfri uključuje i magazine, radio eimisiju i od sledeće godine televizijsku mrežu “Opra Vinfri Network“.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen