Mittwoch, 4. November 2009

Kupac iz Srbije na probnoj vožnji slupao „ferari'', šteta 300.000 evra

Kupac iz Srbije na probnoj vožnji slupao „ferari'', šteta 300.000 evra



Kupac iz Srbije, koji je u Nemačku otputovao zbog kupovine najnovijeg modela ‘'ferarija", na probnoj vožnji je totalno slupao ekskluzivni model tog automobila, a ukupna šteta procenjuje se na oko 300.000 evra, preneli su juče nemački mediji.

Četrdesetpetogodišnja mušterija iz Srbije, čije ime nije navedeno, i prodavac ‘'ferarija'', koji je sedeo na suvozačevom mestu, u saobraćajnoj nesreći tokom probne vožnje su povređeni, preneo je nemački tabliod ‘'Bild''. Nemački list je naveo da je reč o specijalnom, ekskluzivnom modelu ‘'skuderija spajder 16M'', koji treba da bude proizveden u svega 499 primeraka. Takođe, naglašeno je da kupac iz Srbije u svom vlasništvu već ima jedan od modela „ferarija".



Nesreća se dogodila na autoputu 96, u okolini bavarskog grada Mindelhajm, prilikom preticanja. Udes je bio stravičan, automobil je pretrpeo totalnu štetu, ali su putnici preživeli. Nesreća se dogodila, kada je vozač automobila, najverovatnije zbog prevelike brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i probio zaštitnu ogradu na autoputu. Posle izletanja sa kolovoza „ferari" se više puta prevrnuo.

Automobil, koji je potpuno uništen, spada među najekskluzivnije modele „Ferarija". „Spajder 16M" ima „suvu" težinu od 1.340 kg, motor od 4.308 kubika i 510 konjskih snaga sa kojima do brzine od 100 km/h stiže za samo 3,7 sekundi.

Izvor: Press



www.quickhandy.de

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen