Mittwoch, 4. November 2009

Kupite pripejd paket mt:s i slušajte Željka Joksimovića

Kupite pripejd paket mt:s i slušajte Željka

Pop pevač Željko Joksimović objavio je novi album koji će se u tiražu od 300.000 primeraka u naredna dva meseca isključivo prodavati uz 200 dinara vredne pripejd pakete mobilnih operatera mt:s u Srbiji i m:tel u Bosni i Hercegovini.

Pevač je predstavio svoj novi album, na konferenciji za novinare u Beogradu, gde je generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko rekao da očekuje da će u roku od dva meseca biti prodato svih 300.000 CD-ova, odnosno pripejd paketa mobilnih operatera koji posluju u okviru Telekoma Srbija, odnosno Telekoma Srpske.



Joksimović poznat po hitovima "Leđa o leđa", "Telo vreteno", i "Lane moje", sa kojom je osvojio drugo mesto na Pesmi Evrovizije 2004. godine, rekao je da se za novi album odlučio na saradnju sa Telekomom Srbija, koji je "imao sluha da izdistribuira ploču na najbolji mogući način".

"Zadovoljstvo mi je što sam ovaj album radio sa Telekomom Srbija - liderom u oblasti telekomunikacija. U isto vreme mi je i drago što su u mojoj muzici prepoznali potencijal koji, zajedno sa njihovim mogućnostima i stremljenjima ka uspostavljanju novih standrarda, ima značajnu ulogu", rekao je Željko Joksimović.

Novi album ima devet ljubavnih pesama, a kao udarnu, za koju će uskoro snimiti prvi spot, Joksimović je odabrao svoju kompoziciju "Ljubav", čiji je tekst napisao Momčilo Bajagić-Bajaga.

PROČITAJTE EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM

Novi mt:s prepaid paket uz koji će sledeća dva meseca biti ekskluzivno dostupan novi album Željka Joksimovića, mt:s prepaid korisnicima pružiće značajne povoljnosti i uštede. Ovaj ekskluzivni paket dostupan je po ceni od 200 dinara, a pored 065 prepaid kartice i 200 dinara kredita, svi korisnici ostvariće pravo na bonus od 2.000 dinara. Dodatni kredit ostvaruje se narednih 10 meseci od trenutka aktiviranja kartice, tako što korisnici koji dopune kredit u toku meseca sa 200 dinara, dobijaju još 200 dinara kredita.

Na albumu je i bonus pesma "Idu dani", publici vrlo dobro poznata kao naslovna numera popularne serije "Ranjeni orao".

Željko Joksimović jedan je od najuspešnijih kantautora u Srbiji. Nakon što je osvojio svet pesmom "Lane moje" kojom se 2004. godine takmičio na Pesmi Evrovizije i zauzeo drugo mesto, Željko je postao uticajan muzičar u Švedskoj, Turskoj, Ukrajini, Izraelu, Grčkoj, Mađarskoj. Njegov rad često je bio vezan za Evroviziju, te je 2006. godine komponovao pesmu "Lejla", takmičarsku numeru BiH koju je izveo Hari Mata Hari. Pesma je osvojila zavidno treće mesto, a Željko je prošle godine napisao pesmu “Oro” s kojom se na “Evroviziji” takmičila Jelena Tomašević.

"Telekom Srbija nastojaće da i ubuduće podržava domaće umetnike koji neguju prave vrednosti i podstiču interesovanje šire javnosti za bogato etnološko i kulturno naslađe naše zemlje", saopšteno je iz kompanije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen