Sonntag, 22. November 2009

Legendarni bokser Majk Tajson vratio se onom šta najbolje radi – udaranju

Legendarni bokser Majk Tajson vratio se onom šta najbolje radi – udaranju.



Nažalost, bivši svetski šampion u teškoj kategoriji nije se vratio u ring već je u sredu nokautirao jednog paparaca na aerodromu u Los Anđelesu.

Tajson (43) je jednim udarcem poslao na pod fotoreportera Tonija Ečevariju koji je završio na ušivanju čela u bolnici, a nakon incidenta iza rešetaka završili su i slavni bokser i paparaco.

Posekotinu na čelu, paparaco nije zadobio od udarca, već kada je pao.

Ečevarija je najavio tužbu protiv Tajsona zbog navodnog napada, ali bokserova portparolka Temi Bruk izjavila je da je Majk to učinio u samoodbrani i da će on tužiti paparaca.

Ona je navela da je Tajson zajedno sa suprugom Lakijom Spajser (32) i desetomesečnom kćerkicom Milan, bio na putu iz Evrope ka Las Vegasu, kada ga je "napao vrlo agresivni paparaco, a Tajson je učinio sve da zaštiti svoje dete".

"Postoje različite verzije ovog incidenta, a šta se tačno dešavalo znaćemo kasnije. Neki svedoci podržavaju Tajsonovu priču, a neki priču fotoreportera", izjavio je narednik aerodromske policije Džim Holkomb.

On je dodao da je Tajson bio vrlo korektan prema policajcima nakon privođenja.

Majk Tajson je 1986. godine postao najmlađi šampion u teškoj kategoriji osvojivši titulu sa samo 20 godina, ali je nakon tog njegov život obeležen skandalima.

"Gvozdeni Majk" 1992. godine osuđen je zbog silovanja i naredne tri godine proveo je u zatvoru. Meč sa Ivanderom Holifildom 1997. godine trebao je da bude njegov veliki povratak u ring, ali je završio tako što je Tajson odgrizao protivniku deo uha, pa je diskvalifikovan.

Tek nedavno, Tajson i Holifild pomirili su se i to uživo u emisiji Opre Vinfri.

Slavni bokser bankrotirao je 2003. godine, a pre dve godine uhapšen je zbog posedovanja kokaina.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen