Montag, 23. November 2009

Natasa Bekvalac na meti dusevnog bolesnika!

Nataša Bekvalac na meti duševnog bolesnika!

Već neko vreme Nataša Bekvalac ne hoda mirno ulicom. Iako joj je na poslovnom planu odlično krenulo, a snimanje albuma pri kraju, Nataša je oprezna, a razlog su preteća i psihodelična pisma čoveka koji se do pre mesec dana lečio u duševnoj bolnici u Novom Sadu. Pisma stižu kako na Natašinu tako i na adresu njenih roditelja. Oni su jako zabrinuti i spremni da angažuju obezbeđenje, ali Nataša ne želi ni da čuje za to.

- Ona ne podnosi telohranitelje i na nastupima se trudi da ih skloni, a da je u stopu prate po gradu ne moze ni da zamisli. Roditelji je mole da nigde ne izlazi, i veoma se plase sto svakog dana ide do studija u kojem radi. Taj covek pise kako zna da Natasa nije srecna, da joj se to vidi na licu i u ocima i da ce joj on pomoci da resi probleme, da vidi izlaz za njih dvoje... Pisma stalno stizu a roditelji su u paranoji. Natasa se vise nervira zbog njihovog straha, nego sto sama veruje da nesto lose moze da joj se desi - kaze nas izvor.




Ali, razloga za oprez i te kako ima, a bezbedan nije ni njenmuz Daca Ikodinovic posto ga manijak smatra razlogom svoje i Natasine nesrece.

Ceo tekst OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen