Freitag, 13. November 2009

Policajci „izgubili" 680 kilograma sjeničkog sira!

Policajci „izgubili" 680 kilograma sjeničkog sira!



Pogranični policajci iz Sjenice „izgubili" su 17 kaca u kojima je bilo po 40 kilograma čuvenog sjeničkog sira, ukupno 680 kilograma ovog lokalnog specijaliteta, otkriva Press!
Policajci „izgubili" 680 kilograma sjeničkog sira!

Da slučaj bude zanimljiviji, policajci su zajedno sa sirom „izgubili" i kombi crnogorskih tablica, u kome se sir nalazio! Kako nezvanično saznajemo, pretpostavlja se da je sir prošvercovan u Crnu Goru i tamo prodat!

Nesvakidašnji slučaj dogodio se prošle nedelje, kada su policajci stanice „Sjenica" pozvali veterinarske inspektore da prekontrolišu jedan sumnjivi kombi u selu Bare, na stotinak metara od granične linije sa Crnom Gorom. Na lice mesta ubrzo je stigla veterinarska inspektorka Suada Rožajac, koja je u kombiju crnogorskih registarskih tablica BP-AP 230 pronašla 17 kaca sa po 40 kilograma sira.

Međutim, u kombiju nije bilo vozača i vlasnika ovog vozila, a na kacama nije bilo nikakve deklaracije, tako da nije moglo da se utvrdi ko je vlasnik i proizvođač. Zbog sumnje da će sir biti prošvercovan u Crnu Goru, veterinarski inspektor naložio je policajcima da obezbede kombi do dolaska vlasnika vozila, kako bi utvrdili poreklo robe i o tome napravili zapisnik. Policiji je tada rečeno i da odmah obaveste veterinarsku inspekciju čim se vlasnik kombija pojavi.

Kako saznajemo, dan kasnije inspektorka Rožajac uz pomoć kolege Jugoslava Grebovića otišla je da proveri da li se pojavio vozač...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen