Montag, 23. November 2009

Scenu iz serije "Žene sa Dedinja", na YouTubeu pogledalo 10.000 ljudi

Bekvalac: Karijera vrijedna 100.000 eura
Scenu iz serije "Žene sa Dedinja", na YouTubeu pogledalo 10.000 ljudi

Bekvalac: Čeka primamljivu ponudu iz Sarajeva

Pjevačica Nataša Bekvalac nakratko se povukla iz javnosti dok ne snimi novi album, koji bi na proljeće trebao izaći u izdanju producentske kuće "Emotion".

Cifra od 100.000 eura i obećanje svjetske karijere bili su dovoljno jaki razlozi da se Bekvalac nađe u timu "Emotiona", koji je preuzeo brigu o njenoj karijeri. Veliki novčani iznos namjeravaju uložili u nove pjesme, spotove, nastupe...

- Nataša će prvo izdati jedan singl, a u pripremi su i ostale pjesme. Što se tiče aktuelnih koncerata, riječ je o unaprijed dogovorenim nastupima, a ako dođe i neka primamljiva ponuda iz Sarajeva, rado ćemo je prihvatiti - kažu u "Emotionu".

Ova producentska kuća snima i TV seriju "Žene sa Dedinja", u kojoj jednu od epizodnih uloga igra upravo atraktivna pjevačica. Zanimljivo je da je scena iz serije u kojoj se pojavljuje Bekvalac igrom slučaja dospjela na YouTube.

- Snimak je pogledalo oko 10.000 ljudi, što se ne može reći ni za neki muzički spot. To je odlična uvertira za ono što će uslijediti jer se radi o visokobudžetnoj seriji koju želimo promovirati u cijelom regionu, pa i u BiH - kaže portparol "Emotiona" Marinela Kvapil.

Youtube video, isecak tj scene iz Serije



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen