Dienstag, 24. November 2009

Slavica Ćukteraš: Polomiću Miju, izbušiću joj silikone!

Slavica Cukteras: Polomicu Miju, izbusicu joj silikonske sise!


Nisu se Slavica Cukteras i Mia Borisavljevic nesto mirisale nikada, ali od kako su pre dva meseca krenula snimanja Grandovih emisija, bas se ne podnose. Naravno, u studiju na snimanjima paze na ponasanje i diskretno ignorisu jedna drugu da im Popovic ne bi natrljao nos, ali zato puste jezik kad izadju u grad. Upuceni tvrde da je sve krenulo kada su do Slavice stigle price da je Mia ogovara, a kada se to ponovilo nekoliko puta, nervozna Cukterasica je porucila koleginici da se smiri ako nece batine, tacnije, ako nece milom da zatvori usta, ona ce joj zatvoriti silom.




- Mia i Slavica se ne podnose vec dugo, a sve je krenulo kada je Mia jednom prilikom na Grandu prokomentarisala da Slavica ocajno izgleda i da bi trebalo da povede racuna o stajlingu. Neko od frizera i sminkera koji su tu stajali jedva je docekao da se uslihta Slavici i prenese joj sta je Mia rekla, ali se Cukterasica na to nije mnogo osvrtala. Ravnodusno je prokomentarisala da bi Miji bolje bilo da povede racuna o svom izgledu nego sto brine kakve su druge pevacice - prica nas izvor.

Kako Mia nije znala da su njene reci preko posrednika vec stigle do Slavice, na sledecem snimanju Granda prica se ponovila.

- Kada je Slavica naisla, Mia se nasmejala i rekla drugarici koja je bila sa njom: 'Vidi na sta lici ova Slavica' i krenula je da se smejulji. Slavica je vrlo..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen