Dienstag, 3. November 2009

U nastavku „Selo gori a baba se ceslja" 40 novih likova!

U nastavku „Selo gori..." 40 novih likova!

U novim epizodama avantura iz Petlovca glumiće Aleksandra Janković, Laza Ristovski, Ivan Vučković, Mićko Ljubičić, Saša Pantić...



Reditelj i scenarista Radoš Bajić planira da u četvrtom nastavku serije „Selo gori, a baba se češlja" uvede čak 40 novih likova! Zasad je izvesno da će glumačko pojačanje u hit-seriji činiti Aleksandra Janković, Laza Ristovski, Ivan Vučković, Saša Pantić i Dragoljub Mićko Ljubičić.

- U nastavku serije sigurno će se pojaviti Laza Ristovski u ulozi Jovana, sina popa Stanislava, Aleksandra Janković kao Zoričina tetka, kao i Ivan Vučković u ulozi popa Đorđa, koji će zameniti popa Stanislava (Momir Bradić). Odlučili smo da angažujemo i vrsne komičare Dragoljuba Ljubičića Mićka, koji će tumačiti ulogu šmekera Žike Ženeve, kao i Sašu Pantića za ulogu Ciganina - rekao je za Press popularni Radašin, i dodao da će i „klasiću" sa akademije Bogdanu Dikliću, kad se oporavi, ponuditi ulogu u svom ostvarenju.

Za sutra je zakazano snimanje poslednjeg serijala avantura iz Petlovca, i to u selima u okolini Trstenika i u Kragujevcu.

SVE O SNIMANJU SERIJE I FILMA OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen