Sonntag, 8. November 2009

VELIKI BRAT: SVAĐA U „VELIKOM BRATU“

SVAĐA U „VELIKOM BRATU“
Dragica u strahuKarlo, koji od svog povratka u „Velikog brata“ ne krije netrpeljivost prema Crnogorki Dragici, rešio je da svoje nezadovoljstvo pokaže na jedan vrlo neobična način – stavio joj je špagete u krevet.

Karlo je mislio da će Dragica osetiti krckanje testa, međutim, Dragica je na špagetama spavala celu noć. Kad je ustala, nastao je haos. Dragica je počela da plače, da viče,da vrišti… Ipak, Dragica nije imala hrabrosti da pita Karla zašto je to uradio, već je u izvidnicu poslala Kiki i Jovanu. Karlo se samo smejao:

– Ne mogu da verujem da je tek jutros ukapirala, pa spava celu noć na špagetima – smejao se Karlo, na šta se Dragica još više razbesnela.
– Sve ovo sam ti namestio da bih ti se osvetio za neistine koje si širila o meni – objasnio je Karlo, a Dragica je počela da plače i uzvikuje da je on sve pogrešno razumeo.
– Hajde, zakuni se da nisi lagala – vikao je Karlo, a Dragica nije imala šta da kaže:
– Ne želim da više razgovaramo. Gledao sam te na televiziji šta i kako pričaš o meni. A sada me gledaš u oči i lažeš – uzviknuo je Karlo. Dragica je ostala bez komentara…
I dok se Karlo svađa s Dragicom, Jovana uživa u ljubavi sa Đorđem, odnosno pokušava da natera Đoleta da se smuva s njom. Jovana već nedelju dana insistira na tome da je Đole poljubi, a noću mu se uvlači u krevet...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen