Mittwoch, 2. Dezember 2009

Bajaga i „Instruktori" slave rođendan tri dana

Bajaga i „Instruktori" slave rođendan tri dana

Bajaga i „Instruktori" proslaviće 25 godina postojanja koncertima 28, 29. i 30. decembra u Sava centru. Trostrukim koncertom Bajaga i „Instruktori" obeležavaju i četvrt veka od izdavanja albuma „Pozitivna geografija".

- Koncerte smo zamislili tako da svaki od njih bude originalan. To je naša rođendanska žurka na kojoj i mi moramo da uživamo. A svaki od koncerata imaće drugačiji program, scenografiju i druge goste - rekao je Bajaga, i otkrio da sve fanove na koncertima očekuju pokloni.

- Uz svaku kupljenu kartu, posetioci prve večeri dobijaju besplatan primerak našeg prvenca „Pozitivna geografija", druge „Sa druge strane jastuka" i treće večeri „Jahači magle" - najavio je.

Povodom četvrt veka postojanja jednog od najznačajnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije snima se i film „Muzika na struju". Dokumentarac se sastoji iz tri epizode i biće, kako se planira, emitovan na programu RTS-a negde baš pred Novu godinu. Pre jubilarnih nastupa u Beogradu, jubilej postojanja Bajaga i „Instruktori" obeležili su koncertima širom nekadašnje Jugoslavije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen