Freitag, 18. Dezember 2009

Bogoljub Mitić tvrdi da mu vlasnik TV Pink nije isplatio novac za seriju „Ko je ovde lud“

Mitrović mi duguje 225.000 €
Bogoljub Mitić tvrdi da mu vlasnik TV Pink nije isplatio novac za seriju „Ko je ovde lud“

Željko Mitrović duguje Đoši 225.000 evra! Bogoljub Mitić tvrdi da ga je vlasnik televizije Pink zakinuo za novac koji je trebalo da bude isplaćen na ime honorara i ugovora za TV seriju „Ko je ovde lud“.

- Dužan mi je tačno 225.000 evra, i to je iznos za 50 epizoda - kaže Đoša i dodaje:

- Pošto su emitovane samo tri epizode, rekao je da će mi platiti 20. decembra. Čekam da vidim šta će biti. Ako mi ne bude uplatio, tužiću ga! Tužba je već pripremljena. Postoji i ugovor koji smo mi potpisali kao dokaz da je ovo o čemu pričam istina - kategoričan je Bogoljub Mitić, inače producent serijala čije su samo tri epizode emitovane krajem prošle godine na „ružičastoj televiziji“. On je tim parama, kako tvrdi, trebalo da isplati glumce i reditelja Ivana Krstanovskog.
Međutim, televizija Pink i njen vlasnik imaju sasvim drugačiju računicu. Ne spore da duguju Mitiću, ali naglašavaju da je ta suma daleko manja od one koju glumac navodi.

- Ugovorom između preduzeća „Pink internešenal kompani“ i preduzeća „Đoša prodakšen“ u vezi sa zajedničkom proizvodnjom serije „Ko je ovde lud“ predviđeno je da „Pink internešenal kompani“ obezbedi odgovarajuća finansijska sredstva po svakoj proizvedenoj i emitovanoj epizodi. TV Pink je emitovala tri epizode serije 8. i 9. decembra 2008. godine (9. decembra su emitovane dve epizode spojeno) i nakon toga serija je skinuta s programa. Iz toga proizilazi da je je obaveza „Pink internešenal kompani“ nesporna za tri epizode, jer je toliko emitovano. Preduzeće „Đoša prodakšen“ dosad nije dostavilo nijednu fakturu na osnovu koje može doći do isplate - naglašava Tanja Vojtehovski, PR televizije Pink.

Serija „Ko je ovde lud“, prema prvobitnoj zamisli, trebalo je da se prikazuje od decembra 2008. pa do proleća ove godine, ali nije imala dug život u programskoj šemi TV Pink. Kako stvari stoje, sada vrlo lako može da od komedije preraste u pravu sapunicu, čija će radnja, umesto u ludnici, biti smeštena u sudnici.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen