Sonntag, 20. Dezember 2009

Da li je seks na prvom sastanku ok?

 
 
Upoznali ste se, izašli na piće, poljubili, a onda… došlo je vreme i za "ono", ili još nije?

Kada je pravi trenutak za odlazak u krevet sa osobom koja vam se dopada? Posle prvog poljupca? Nakon sedam ili mesec dana? Da li je stih: "sreća je lepa samo dok se čeka" - činjenica ili gubljenje vremena?

Ne postoji odgovor na ova pitanja jer je svaka veza priča za sebe i pravila ne postoje. Jedino što možete je da obratite pažnju na neke signale koji vam mogu biti od pomoći.

Ako vaš partner insistira na seksu i svaki trenutak koristi da vas nagovara, ne bi trebalo da popustite. Takvo ponašanje svojstveno je osobama koje nakon odlaska u krevet ubrzo "dižu sidro".

Isto vas čeka i ako vam predlaže viđanje isključivo na mestima na kojima ćete biti sami - njegov ili vaš stan, putovanje, šetnje u prirodi… Zato vi predlažite mesta na kojima ima puno ljudi, kao druženje sa prijateljima, odlazak u restorane i kafiće - ako je vašem partneru tada dosadno ili traži izgovor da se ne pojavi, onda je reč o osobi koja želi samo "ono". Da li ćete mu ispunitio želju ili ne, zavisi od vas.

Ponekad nije loše započeti vezu seksom jer je to dobar pokazatelj vredi li se dalje truditi. Dešava se da nakon dubljeg emocionalnog vezivanja seks bude loš i da "sve padne u vodu". Seks je važan deo zajedničkog života i dobro je na vreme videti koliko se slažete na tom polju.

Pojedine osobe, češće su to žene, odlažu intimne situacije da ne bile "laka roba". Ima u tome logike, ali ako su izabrale pogrešnog partnera "loš glas" im ne gine bez obzira na sve. Muškarac koji "prepričava" u isto vreme i preuveličava. Kako da ga prepoznate? Pa, verovatno će i vama, već na prvom sastanku, opisati neku svoju ludu noć.

Ima i onih koji se stide svoga tela i zato ne pristaju na seks dok se potpuno ne opuste. Međutim, ako je partner pokazao želju za vama to znači da mu vaše mane ne smetaju, štaviše, uzbuđuju ga. Dakle, opustite se i pobacajte sve sa sebe, jer je i samopouzdanje afrodizijak.

Bilo da se "predate" nakon prvog poljupca ili tek kada vas zaprosi, obavezno koristite kondom!
 
Izvor: FolkoTeka.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen