Freitag, 18. Dezember 2009

Dado Polumenta konačno upecan!

Dado Polumenta konačno upecan!

U stan u Novom Sadu Dado Polumenta uselio se sa devojkom. Zezaju ga da je sad na kratkom lancu jer ga ne pusta nigde samog.

Kako stvari stoje, Dado Polumenta je otisao u svalersku penziju! Poznatog zavodnika (geni su to...) uspela je da smiri izvesna Tijana iz Novog Sada. Iako se vidjaju vise od godinu dana, poslednja dva meseca veza je postala jako ozbiljna, pa Dado vise ni na rekreaciju ne ide sam - dok on igra fudbal, ona ga gleda kroz prozor kafica. Da joj bude na oku! To znaci da ga ne pusta ni na nastupe, vec se prikacila, pa putuje sa njim. A da bude sigurna da se bivsi svaler nece izmigoljiti na sporedni ulaz, kod sebe drzi njegov telefon, ali i kljuceve od audija Q7. Sto je sigurno - sigurno je.




- 'Pred leto su se nesto svadjali. Obecao je da ce je voditi namore, pa je ispalio. Ona je iskulirala, nije pravila dramu. Samo ga je pustila da se izduva. Nije mu se ni na telefon javljala. Jako je pametna, sacekala je da se vrati i da je sam pozove. A kada su se pomirili i on na kompenzaciju dobio stan u Novom Sadu, uselili su se zajedno - prica nas izvor.

I od tada ga ne pusta. Pa nije luda, i ona zna kakva ga reputacija...


CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen