Donnerstag, 10. Dezember 2009

Estradni raskidi

Estradni raskidi

Pevačice Milica Todorović i Aleksandra Perović okončale svoje dugogodišnje ljubavne veze

Aleksandra i Dragan nakon dve godine, Milica i Nenad raskinuli posle pet godina veze

Pukle tikve... Aleksandra i Dragan nakon dve godine, Milica i Nenad raskinuli posle pet godina veze

„Zvezda Granda" Milica Todorović i njena koleginica, pop pevačica Aleksandra Perović, iznenada su raskinule svoje ljubavne veze, za koje su mnogi smatrali da će biti krunisane brakom!

Milica Todorović je posle skoro pet godina ljubavi sa kolegom Nenadom Jovanovićem, sa kojim je i živela pod istim krovom, odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. O razlozima raskida pevači zasad ne žele da govore. Neki spekulišu da je ovo samo jedan u nizu njihovih brojnih raskida i da će se pomiriti već sledeće nedelje po Miličinom povratku sa odmora iz Egipta. S druge strane, ima i onih koji kažu da mlada Kruševljanka već ima novu simpatiju - Luku, sina tekstopisca Biljane Vujović, kojeg čeka da se vrati iz bosanskog rijalitija „Big mama haus".

Aleksandra Perović je, posle dvogodišnje ljubavne veze sa dve decenije starijim biznismenom Draganom Marijanovićem, ponovo sama. Njihov raskid je iznenadio čak i njihove najbliže prijatelje, jer su se Aleksandra i Dragan verili pre nekoliko meseci i planirali venčanje na proleće.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen