Dienstag, 15. Dezember 2009

FARMA: Bebi Dol traži da napusti šou!

LUDNICA NA "FARMI"
Bebi Dol traži da napusti šou!

Na poslednjoj žurki Cakana i Bebi Dol se žestoko posvađale. Posle teških uvreda, Bebi je spakovala kofere i zahtevala da izađe sa Pinkovog seoskog imanja


Ne vredi ti da izigravaš damu, kada izađem sa "Farme", tužiću te za uvrede! ... Bebi Dol

Pevačica Bebi Dol tražila je da napusti rijaliti-šou "Farma" nedelju dana pred kraj takmičenja! Bebi je to odlučila nakon žestokog verbalnog obračuna sa Cakanom u noći između ponedeljka i utorka. Prema rečima našeg sagovornika bliskog produkciji, pevačice su se posvađale posle ispijanja velike količine alkoholnih pića.

Kao i svakog ponedeljka, farmeri su i ovog dobili gala večeru i dosta alkohola. U četiri sata ujutru Nigor je poručio farmerima da enormno piju, a Toma je u grupu alkoholičara svrstao i Cakanu. Ona je zbog toga napala kolegu i usput počela da proziva Bebi, koja se trudila da izbegne svađu. Toma je poručio da je Bebi dama, a da su Cakana i Viktorija samo "obične seljanke". Lider benda "Blek panters" prozvao je Cakanu da ima bogatog muža, a ona mu je uzvratila da ima ljubavnicu koja je '86. godište. Između ostalog, Toma je koleginicu nazvao "kravom" i poručio da "zna svašta o njoj".

Cakana je prozvala Bebi da je stalno pijana i da je užasno smešna jer često šeta sa magarcem po dvorištu.


Stalno si pijana, ti si uneredila ženski WC!... Cakana

- Bebi, bre, pijana si čim se probudiš i u takvom stanju se valjaš po blatu. Stalno šetaš magarca, mnogo si smešna. Ti si usrala ženski WC, stidi se! - vikala je Cakana.

Na prozivku svoje cimerke Bebi je zapretila tužbom i počela...


Pijana Sandra spopadala Marka

Poslednju žurku na "Farmi" nije obeležio samo sukob Cakane i Bebi Dol. Naime, Sandra je pod uticajem velike količine alkohola počela da spopada Marka.

- Sandra je vidno pijana grlila i mazila Marka pevajući mu na uvo. U jednom trenutku...

KOMPLETNA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen