Samstag, 5. Dezember 2009

FARMA: Intervju : Kristina Ferari (Striptizeta ili Striptizeter?)

Intervju : Kristina Ferari
Muškarci vole u guzu!
Striptizeta koja je promenila pol i zaludela VIP farmere kaže da je jedna od najtraženijih srpskih prostitutki



Kristina Ferari, striptizeta koja je svojim pojavljivanjem na imanju u Barajevu zaludela “fensi seljake” i šokirala javnost da je ONA nekada zapravo bila ON i da se zvala Milan, tvrdi da jedna je od najtraženijih srpskih prostitutki.

U intervjuu za nedeljnik Grom od 19. marta 2009. godine ona je otkrila da tajna njenog uspeha leži u strasnoj i temperamentnoj prirodi, ali i u “veštini vođenja ljubavi” na kojoj je, kako kaže, doktorirala.

Koji su najčešći zahtevi tvojih klijenata i koliko su Srbi u stvari perverzni?
- Srbe bije glas da su konzervativni i staromodni ljubavnici, ali realnost je potpuno drugačija. Skoro uobičajen zahtev je analni seks. To je nešto na šta ne pristaju sve devojke u poslu i one koje su spremne da i to dopuste klijentu u prednosti su u odnosu na druge. Dosta je i muškaraca koje lože agresija i dominacija, pa su mi do sada neretko tražili grub analni seks, po mogućnosti tako da mi uopšte ne vide lice. Dešavalo mi se i da klijenti traže da uriniram po njima ili da ih mučim i bičujem... Ali, najbizarniji je bio zahtev dečka koji je želeo da nosim nakitnjak i da ja njega analno zadovoljim.

Da li postoji “veština vođenja ljubavi” i koliko je...

CEO INTERVJU OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen