Samstag, 19. Dezember 2009

FARMA: Maju i Niggora užasava poljski toalet

Farmeri otkrili šta im najviše smeta na imanju
Maju i Niggora užasava poljski toalet



Život u „Farmi” postaje sve teži i teži. Stanovnicima na najpopularnijem seoskom imanju u Srbiji, osim loših i zategnutih međuljudskih odnosa, najviše smetaju loši higijenski uslovi, te slaba hrana.

Osim međusobnih prepirki, napadanja, svađa i pretnji, učesnicima pomenutog popularnog rialiti šou programa, smetaju i osnovni uslovi za život. Poljski ve-ce, koji je nesnosan, te nehigijensko kupanje u buretu, a potom i loša hrana.

Fali im hrana
Pevaču Topalku je najteže palo to što farmeri nekoliko dana nisu imali hranu, a Tomi Pantersu je smetalo što na „Farmi” nema mesa. Većini farmera teško pada kupanje u buretu.
- U bure ne bih živa ušla, ko zna šta tamo vreba, boleštine, tifus... - rekla je Maja, koja se na farmi kupa uz pomoć lavora. Sandra je pre ulaska na imanje mislila da postoji pravo kupatilo koje kamere ne snimaju, ali se neprijatno iznenadila kada je ušla.

Poljski toalet
Udaljeni poljski ve-ce, kao i nehigijenski „ispadi” pojedinih farmera, ubedljivo zadaje najviše muka. Cakana i Nigor takođe su užasnuti poljskim ...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen