Dienstag, 22. Dezember 2009

FARMA: Toma: Na farmi su ostali loši ljudi

Toma nakon izbacivanja iz rialiti serijala
Na farmi su ostali loši ljudiToma Panters koji je glasovima gledalaca u subotu po drugi put, izbačen sa „Farme” priča da se nijednog trenutka nije pokajao što je prihvati da učestvuje u ovom rialiti šou programu, jer se, kako kaže, podmladio, kao i da mu nije žao što je izbačen sa „Farme”, jer po njegovom mišljenju na imanju su ostali veoma loši ljudi.
- Nisam razočaran, zadovoljan sam svojim učešćem. Iskren da budem, bio sam oduševljen kada sam izašao jer ja sam jedini, uz Topalka, koji nešto radi u životu, dok drugi učesnici žive od „Farmi” i sličnih emisija. Međutim, ne kajem se, produžio sam sebi život za bar 10 godina! Podmladio sam se, skinuo kilažu i zadovoljio dušu. Svakome ko puno radi bih preporučio isto, da ode negde u prirodu i malo se bavi fizičkim aktivnostima – kaže Toma i dodaje da je veoma razočaran ponašanjem ostalih učesnika koji ne biraju sredstva da bi što duže ostali na imanju u blizini Barajeva.
Pre nego što je izašao sa „Farme” Toma se čak posvađao sa Cakanom, što je iznenadilo sve budući da je on uvek insistirao na dobrim odnosima sa svima na „Farmi”.
- Nisam se svađao, samo sam pokušao da zaštitim Bebi Dol. Sa svima sam bio u dobrim odnosima. Najviše su me razočarali oni koje sam štitio, kao što...

CELA VEST OVDE

Finale sutra
Finale „Farme” je sutra uveče, a za nagradu od 100.000 evra će se boriti osam preostalih finalista - Cakana, Viktorija, Nigor, Topalko, Bebi Dol, Sandra, Marko i Maja Nikolić. Da stvari budu zanimljivije, organizatori su odlučili da na imanje vrate Big Mamu, Topalka, Saleta Jovanovića i Marijanu Grgić, ali njih četvoro neće biti u konkurenciji za glavnu nagradu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen