Freitag, 11. Dezember 2009

FARMA: Toma Panter će podeliti nagradu

Toma Panter će podeliti nagradu
Ako pobedi, moj muž će svih 100.000 evra podeliti sa „Pantersima". On me nikad nije prevario za 32 godine braka, kaže Živka, supruga učesnika rijaliti-šoua „Farma" Tomislava Jovanovića

Živka Jovanović, supruga Tome Pantera, poručuje da njen suprug zaslužuje da pobedi na „Farmi" jer je strpljiv, nije spletkaroš i izuzetno je zabavan. Ona otkriva da će Toma, ukoliko osvoji glavnu nagradu, svih 100.000 evra podeliti svom bendu!
- Moj suprug je navikao da sve što zaradi deli sa „Blek pantersima", pa će tako biti i ukoliko osvoji nagradu - kaže ona.
Živka tvrdi da svakodnevno prati dešavanja sa Pinkovog seoskog imanja i žali se da je boli kada Tomu ogovaraju ostali farmeri.

- Toma se iznenadio kad je video da su ga Cakana i Viktorija ogovarale, jer je imao lepo mišljenje o njima. On nije sklon spletkarenju i pričanju iza leđa. Moj muž nema negativnih osobina, on je pravi pozitivac i nimalo nije konfliktan: Ne znam zašto to govore o njemu.
Ona tvrdi da ima apsolutno poverenje u supruga, a njegov prisniji odnos sa pojedinim takmičarkama i striptizetom koja je posetila farmere opisuje kao „sastavni deo šou-biznisa".

Biografija Tome Panters
- Rođen je u Beogradu 30.11.19...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen