Freitag, 18. Dezember 2009

Ko to beše Hadžihafizbegović?

Ko to beše Hadžihafizbegović?
Emir Kusturica ne želi ni da misli o ljudima kojima jedva da ime može da izgovori

Što se tiče Emira Kusturice, njegov imenjak Hadžihafizbegović, glumac iz Sarajeva, može da nastavi da statira u kukuruzu!

Proslavljenog srpskog reditelja ne da ne interesuje šta o njemu priča čovek kojeg javnost uglavnom pamti kao simpatičnog debeljucu iz originalne postave „Audicije“, nego mu ne pada na pamet da mu ikada pruži ruku pomirenja, koju bio ovaj, kako je rekao u intervjuu, možda i prihvatio.

- Trenutno pravim sneg na bazi velikih dostignuća ljudskog mozga i zaista nemam vremena da se bavim ljudima čije ime jedva da mogu da izgovorim - bio je jedini Kustin komentar na prozivke bivšeg ministra kulture FBiH, čija je glumačka karijera počela ulogom u filmu „Otac na službenom putu“.

Sve u svemu, moglo bi se reći da „profesora“ Hadžihafizbegović interesuje kao lanjski sneg. Mnogo ga više zanima ovogodišnji, jer se bliže 28. i 29. decembar, kad će na Iverku dočekati najpoznatija imena svetskog skijanja. Tokom ta dva dana, na jedinoj stazi u Srbiji koja je dobila homologizaciju iz Švajcarske, to jest sertifikat da se na njoj mogu održavati FIS takmičenja, za bodove će se nadmetati vrhunski slalomaši.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen