Mittwoch, 2. Dezember 2009

Merlin Monro pušila marihuanu (Youtube video)

Merlin Monro pušila marihuanu /video/

Kućni video snimak na kome se vidi holivudska ikona Merlin Monro kako u opuštenoj atmosferi puši marihuanu, pronađen je na tavanu jedne kuće u Nju Džersiju, 50 godina nakon što je snimljen, piše "Dejli mejl".

Film je nedavno, za 275.000 dolara, kupio kolekcionar Keja Morgan, od anonimne osobe koja je snimila film.
Prava na video snimak naći će se na aukciji na eBay-u krajem ove nedelje, saopštio je Morgan, koji radi na dokumentarnom filmu o smrti Merlin Monro 5. avgusta 1962. godine.
Morgan je saznao za film tokom istraživanja za dokumentarac, ušao u trag vlasniku koji je snimak čuvao kao deo arhive, premeštane po raznim kućama tokom godina. Do sada nepoznati video snimak stajao je na tavanu kuće u Nju Džersiju tri godine, pre nego što je pronađen.
Merlin Monro izgleda srećno i opušteno na snimku, okružena manjim krugom prijatelja, a Morgan kaže da je film nastao između 1958. i 1959, na osnovu izgleda glumice.
Tada je Monro već postala ime u Holivudu, ali ovo je lična strana glumice koju niko do sada nije video.
"Ljudi je nikada nisu videli tako opuštenu", rekao je Morgan.
Osoba koja je snimila film potvrdila je da je Monro pušila marihuanu.
"To je bio moj (džoint). Samo se dodavao. To nije bila zabava, samo sedeljka. Znate, dođete i blejite", rekao je anonimni snimatelj.
Norma Džin Mortenson, kako glasi pravi ime glumice, preminula je u svojoj kući u Los Anđelesu usled "akutnog trovanja barbituratima", a pretpostavlja se da je u pitanju samoubistvo. Monro je, kako se navodi, progutala oko 50 pilula pre smrti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen