Sonntag, 6. Dezember 2009

Poznati na meti psihopata (Stokeri)

Poznati na meti psihopata

Opsednuti fanovi progone slavne i prete im. Najviše ugrožavaju pevače - od Nataše Bekvalac, preko Dare Bubamare, do „zvezda Granda"
Na teniskom turniru u Hamburgu 1993. dogodilo se nešto što je šokiralo svet. Umobolni fan tadašnje teniserke broj jedan Štefi Graf, Nemac Ginter Prah, istrčao je na teren i zabio jugoslovenskoj teniserki Moniki Seleš nož u leđa. Povreda je kasnije zaceljena, ali Monika se nikada nije vratila u vrh ženskog tenisa.


NE SPAVA MIRNO... Duševni bolesnik hoće da „spase" Natašu Bekvalac od muža / ŽRTVA NA „FEJSBUKU"... Dok je Dara Bubamara još bila trudna, neko je postavio slike „njene" tek rođene bebe

Ovo je možda jedan od najboljih primera kako opsednuti fanovi mogu da unište karijeru poznatih. U najmanju ruku, mogu da im prirede neprijatnosti. Ovih dana učesnik „Velikog brata" Manuel Stojanović i pevač Nemanja Stevanović vode borbu sa pomahnitalom lažnom ćerkom premijera Mirka Cvetkovića. Devojka koja se predstavlja kao Ana Cvetković ne ostavlja ih već mesecima na miru, šalje preteće SMS-ove, zove usred noći...


MESECIMA IH PROGONI LAŽNA PREMIJEROVA ĆERKA... Manuel Stojanović iz „VB" i pevač Nemanja Stevanović

Pre nje, život mnogih estradnjaka zagorčala je izvesna Miljana iz Niša, koja ne ostavlja na miru „zvezde Granda" Darka Lazića, Slobodana Vasića, Aleksandru Bursać i Jelenu Kostov. Otkad su počeli da se takmiče za „zvezde Granda", pa sve do danas, ta devojka redovno dolazi na sve njihove nastupe i svakodnevno im upućuje preteće SMS poruke.

Jelena Kostov kaže da je u više navrata bila potresena sadržajem neprijatnih i bolesnih poruka.

- Pretila mi je užasnim stvarima! Toliko su umobolne da ih ne bih prepričavala, ali sam se nekoliko puta uplašila da se ne obistine. Preti i mojim najmilijima - otkriva Kostova.

U slučaju Darka Lazića Miljana je otišla i korak dalje.

- Ta devojka je otišla u poštu i ne znam na koji način je uspela da preusmeri pozive sa mog na njen mobilni - ispričao je Darko.

Darko ne bi to ni znao da ga nije pozvao Saša Popović i pitao što se ona javlja na njegov mobilni.

- Poludeo sam. Pitao sam u pošti kako je to moguće, a oni su mi...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen