Donnerstag, 17. Dezember 2009

PRVA KARATE REPREZENTATIVKA SRBIJE IZ SJENICE

PRVA KARATE REPREZENTATIVKA SRBIJE IZ SJENICE

Na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore, održanom prošle subote u Kragujevcu, karatistkinja Karate kluba ''Sjenica'', Fahira Fazlić, pobedila je u borbama u kadetskoj konkurenciji, osvojivši zlatnu medalju i titulu državne prvakinje. To je još jedna potvrda nespornog talenta mlade karatistkinje, koja je, uspevši da se izbori za titulu prvakinje Srbije, na najbolji način opravdala poverenje sjeničke Ustanove za sport, koja ju je proglasila najuspešnijom karatistkinjom i sportistkinjom grada za proteklu godinu. Sjeničanka Fahira Fazlić je već u Sloveniji, gde će sutra, 19.decembra, kao zvanična reprezentativka Srbije, braniti boje svoje države na Internacionalnom karate turniru u Trbovlju.

''Zlatna medalja na Državnom prvenstvu predstavlja vrhunac mog dosadašnjeg rada, ali to međutim, nije moj krajnji cilj'', rekla je Fahira Fazlić nakon pobede u Kragujevcu, vredno se pripremajući za turnir koji je već sutra očekuje u Trbovlju.
''Fahira Fazlić je i zvanično postala prva državna prvakinja karatea iz Sjenice, a možda i u celom Sandžaku. To je veliki uspeh, pre svega za nju, za mene kao trenera, za naš klub i za ceo grad'', rekao je Meaz Zenović...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen