Sonntag, 13. Dezember 2009

SAVETI: Devet tajni vrhunskog seksa: Ostavite stid ispred vrata spavace sobe

9 tajni vrhunskog seksa: Ostavite stid ispred vrata spavace sobe
U seksu je sve pitanje stava, tvrde seksolozi, stručnjaci za lečenje i unapređenje ljubavnog života. Isadora Alman, poznati američki ekspert na tom planu, nudi 9 saveta koji mogu da vam pomognu da poboljšate svoj seksualni život.


Za dobar seks potrebna je i hrabrost. Za početak, pobedite stid i strepnje. Strah sputava parove da probaju nove poze i tehnike i da otvoreno kažu šta ih u krevetu uzbuđuje.


1. SLOBODA
Potpuno seksualno oslobađanje podrazumeva da parovi više ne razmišljaju o tome „šta i kako bi trebalo“ nešto da rade, već da se usklade oko onoga što njima prija. Poređenje bilo kog tipa jednog para i jednog iskustva sa iskustvima i receptima drugih parova suvišno je i neuputno, a može da bude i kontraproduktivno.


2. PREPUŠTANJE
Totalno seksualno zadovoljenje postiže se samo potpunim prepuštanjem partneru. Ako ste opterećeni samo time da vama bude lepo, nikada nećete ostvariti onu posebnu vezu sa partnerom koja vodi do vrhunskog zadovoljstva.

3. VELIKODUŠNOST
Kao i na drugim poljima, samo oni koju su spremni da daju i dele sa drugima mogu da dobiju najbolje od života. U ljubavi je zadovoljstvo partnera slatko koliko i spostveno – ili nema ljubavi. U neobaveznom seksu, opet, dobićete onoliko koliko pružite.

4. ODSUSTVO STIDA
Ako ste u stanju da kažete ono što mislite a da ne povredite onog drugog, u velikoj ste prednosti. To je veoma važno u odnosu sa ljudima, a u spavaćoj sobi pogotovu. Inhibicije su prirodan izraz patrijarhalnog vaspitanja, ali u seksu ih treba...

OSTATAK TEKSTA OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen