Sonntag, 13. Dezember 2009

SAVETI: Koje su muške greške u krevetu?

Koje su muske greske u krevetu?
Većina žena ionako nema prevelika očekivanja - sve što traže od vas je malo truda i pažnje! Zato, potrudite se!

Tragično je kada za veličanstvene stvari treba tako malo, a čovek ne želi da se potrudi. To je čest slučaj sa muškarcima u krevetu. Opravdanja jednostavno ne postoje. U redu, umor, posao, bolest i slični izgovori često su opravdane, ali ne uvek. Seks je umetnost u kojoj ne sme da bude mehanike i rutine. Ako se pronađete u narednim opisima, možda je vreme da malo promislite o tome da li vaša dama zadovoljna žena.



Hoćeš da se seksaš sa mnom?
Nema ništa privlačno u takvom pitanju upućenom ženi koja vam je zgodna. Dobar ljubavnik ne pravi takve greške već bez direktnog pitanja zna da dobije šta želi. Nešto potpuno jednostavno poput dubokog i nežnog pogleda ili dodira njenog kolena biće delotvorniji način da i vi dobijete ono što želite.

Ruka tako, noga tako
Svaka se vatra ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to zato što niste znali šta da očekujete. Ako želite da održite vatru među vama pobrinite se da ponekad uvede neki novitet u vaš krevet. Seks ne sme da bude po rasporedu i planu - budite maštoviti i inovativni.

Unutra pa napolje ili pumpaj, pumpaj
Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osećanja dosadan. Ni jedna žena ne želi da se s njom ophodi kao da je lutka na napumpavanje. Vaša partnerka je živo biće koje zaslužuje trud i poštovanje. To ne znači da svaki seks mora da vam bude nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom nedeljno da priuštite sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova - ako to ne želite, naići će neko ko će to hteti i moći.

Romantika nije za mene
Ako želite da vaša partnerika bude zadovoljna s vama, siguran pute do toga je romantičnost. Jednostavni romantični gestovi biće dovoljne da vam se preda u...

OSTATAK TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen