Dienstag, 15. Dezember 2009

SAVETI: Steznik "skida" i do nekoliko kilograma

Steznik "skida" i do nekoliko kilograma
Steznici su danas opet u modi i omogućavaju vam da za tili čas izgubite po nekoliko centimetara i naglasite prave obline. Osim toga, oni vam ulivaju poverenje jer u njima izgledate seksepilnije i mlađe. Da bismo vam pomogli da odaberete onaj pravi za vas, pripremili smo mali vodič.Steznik iz jednog dela
Steznik iz jednog dela je izuzetno ženstven i izravnaće sve vaše neravnine i ispupčenja ispod grudi, dok će istovremeno naglasiti lepu bistu. Napravljen je od finog i nežnog materijala s prirodno oblikovanim glatkim korpama grudnjaka tako da se ništa neće ocrtavati ni ispod najpripijenije haljine. Dovoljno je dubok da slobodno možete da obučete haljinu s velikim izrezom. Spreda ima specijalno ojačan deo od likre, pa ne morate da se mučite i uvlačite stomak; biće ravan kao da ne izalzite iz teretane.
Kombinezon bez šavova
Kombinezon bez šavova daće vam sjajnu figuru ispod odeće pošto će vam stomak, bokovi i zadnjica delovati zategnuto i savršeno oblikovano. Zahvaljujući superglatkom materijalu i konstrukciji bez šavova idealan je za pripijenu, prozirnu haljinu. Napravljen je od streča i mikrofibera i omogućava koži da slobodno diše. Elastičan je i prijatan za nošenje pošto se rasteže i pomera zajedno sa vama. Tkanina je antistatična pa vam se haljina neće lepiti i deformisati. Savršen je za haljine od žerseja.

Biciklistički steznik
Biciklistički steznik će vam učvrstiti zaobljene bokove i zadnjicu tako da slobodno možete da nosite pripijene pantalone. Izbegavajte plitak kroj koji se useca ispod stomaka i bokova jer će vam napraviti dodatni šlauh. Zahvaljujući ovom rastegljivom šortsu u dečačkom stilu imaćete savršenu siluetu. Napravljen je od mešavine najlona i spandeksa i zato je udoban jer se rasteže pri svakom vašem pokretu. Smanjiće vam obim kukova za skoro tri centimetra s obe strane i znatno učvrstiti zadnjicu.

Korset
Korset do struka će svakako dobro pristajati damama koje imaju manje grudi i izraženiji stomak. Ima vertikalne fišbajne i veoma je elastičan...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen