Mittwoch, 2. Dezember 2009

TOP TEN: Najveći novogodišnji honorari

TOP TEN: Najveći novogodišnji honorari
Gde gostuju i koliko zaradjuju za novu godinu nasi pevaci...

U najluđoj noći najviše će zaraditi Goran Bregović - 150.000 evra, a Ceca Ražnatović i Aca Lukas inkasiraće po 100.000 evra.

Mesec dana pred najluđu noć, većina srpskih estradnih zvezda je ugovorila novogodišnje nastupe. Najveći honorar dobiće Goran Bregović, koji će za koncert 31. decembra zaraditi 150.000 evra, dok će Ceca Ražnatović i Aca Lukas dobiti po 100.000 evra. Folk zvezda Seka Aleksić, koja je pored Cece najplaćenija srpska pevačica, još uvek razmatra ponude za doček 2010. Za razliku od nje, Lepa Brena odlučila je da u najluđoj noći ne radi, pa će se sa svojom porodicom odmarati u Majamiju.

1. Goran Bregović (Sofija) 150.000 evra

Proslavljeni muzičar za Novu godinu nastupiće u Sofiji. Brega će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" zabavljati Bugare na centralnom sofijskom trgu, a koncert će prenositi bugarska televizija.

2. Ceca Ražnatović (Beograd) 100.000 evra

Folk zvezda će za Novu godinu nastupiti na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4. Ceca je od organizatora tražila VIP ložu u kojoj će ugostiti svog dečka Vladu Cvetkovića, porodicu i najbliže prijatelje. Osim nje, publiku će zabavljati i finalisti ovogodišnje sezone "Zvezde Granda" - Jovan Stefanović, Saša Kapor, Slobodan Vasić, Nebojša Vojvodić, Milan Topalović i Big Mama.

3. Aca Lukas (Budva) 100.000 evra

Lukas će 31. decembra nastupiti u Budvi, u klubu "Trokadero", dok će za "reprizu" pevati na Žabljaku, a 2. januara održaće koncert sa Halidom Bešlićem u Podgorici.

4. Željko Joksimović (Beograd) 50.000 evra

Pop zvezda će najverovatnije nastupiti na gradskom trgu u Beogradu. Joksimović će, pored starih hitova, pevati i pesme sa novog hit-albuma.

5. Dara Bubamara (Kolašin) 30.000 evra

Folkerka će u najluđoj noći pevati u Kolašinu, u hotelu "Bjanka", omiljenom mestu pripadnika crnogorskog džet-seta. Dara je za doček pripremila dve skupe haljine marke D&G. Na nastupu će biti i njen suprug Milan i sin Konstantin.

6. Darko Lazić i ženska ekipa "Zvezda Granda" (Žabljak) 30.000 evra

Ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda" sa ženskim finalistkinjama takmičenja nastupiće u hotelu "Planinka" na Žabljaku.

7. Rada Manojlović (Leštane) 20.000 evra

Vicešampionka treće sezone serijala "Zvezde Granda" pevaće u "Dvoru Aleksandar", u beogradskom naselju Leštane.

8. Tanja Savić (Beograd) 20.000 evra

"Srpska Rijana" će u najluđoj noći nastupiti u beogradskom klubu "KPGT", i to u društvu kolege Stevana Anđelkovića.

9. Slavica Ćukteraš (Beograd) 20.000 evra

Folk pevačica će Novu 2010. godinu dočekati u Beogradu, u restoranu "Jezero" na Adi Ciganliji, gde će nastupati sa kolegom Banetom Mojićevićem.

10. Ana Bekuta (Bečići) 15.000 evra

Poznata pevačica u najluđoj noći družiće se s Crnogorcima, u hotelu "Mediteran" u Bečićima. Ana će premijerno otpevati pesme sa albuma koji je pre dve nedelje objavio "Grand".

VISE VESTI OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen