Dienstag, 22. Dezember 2009

USA: Policajca gadjali grudvama, on potegao pištolj /video/

Grudvanje nasred ulice u SAD-u postao je gotovo po život opasan sport, jer je jedan iznervirani policajac potegao svoj pištolj na oko 200 stanovnika Washingtona, koji su organizovali veliku borbu grudvanjem.

Ideja građana je bila organizovati kvartovsko grudvanje preko ulice, ali su stvari krenule po zlu kada je dio građana izvadio antiratne parole i počeo bacati grudve na prolazeće automobile. Jedan od tih automobila bio je i Hummer, kojim je upravljao policijski detektiv u civilu i koji je iz auta izletio sa pištoljem u ruci.

"Mi smo građani koji se volimo igrati na snijegu. Niko nije mislio ništa loše, sve je bila samo zabava", rekla je za "ABC" Tisha West, jedna od učesnica masovnog grudvanja.

"Grudvanje je izgubilo čar kada smo primijetili isukani pištolj", rekao je Jason Mogavero. Međutim, ubrzo je na mjesto događaja stigao i još jedan policajac, u uniformi, koji je isto tako imao pištolj u rukama, jer je na mjesto događaja došao po dojavi kako je neko na festival grudvanja došao sa pištoljem u ruci. Patrolni policajac ubrzo je prepoznao detektiva i spremio pištolj, a okupljeni građani razišli su se nakon 20 minuta i niko nije priveden, niti povrijeđen.

Incident se dogodio ove subote oko 15 sati popodne po lokalnom vremenu.

Pogledajte video:

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen