Samstag, 5. Dezember 2009

UŽIČANIN LJUT ZBOG BLISKOSTI UKUĆANA „VELIKOG BRATA”

UŽIČANIN LJUT ZBOG BLISKOSTI UKUĆANA „VELIKOG BRATA”
Arsa napao Danicu zbog Karla

Odnos Danice i Arse više nije isti. Od kada se vratila u kuću „Velikog brata” Danica se udaljila od Vladimira, te sve češće vreme provodi sa drugim ukućanima. Kap koja je prelila čašu svakako je bio Karlo, s kojim se Danica zbližila u poslednje vreme, a juče joj je ležao u krilu…

Sve je počelo jednog podneva kada su Karlo i Danica bili prisniji nego ikada. Smejali su se, domunđavali, a Karlo je sve vreme ležao u Daničinom krilu. Vladimir je sedeo na metar od njih i taj prizor mu nikako nije prijao. U jednom trenutku je pukao i počeo da prebacuje Danici za njeno ponašanje u kući. Pošto se rasprava odvijala pred ostalim ukućanima, Vladimir je pozvao Danicu u sobu za odmor.

- Ti me namerno činiš ljubomornim zato što misliš da sam se zaljubio u tebe, što nije tačno - nervirao se Vladimir koji je svim tim reakcijama upravo pokazao da mu je i više nego stalo do Danice. Ona, s druge strane, nije mogla da veruje da je Arsa toliko poludeo i sve vreme je pričala da joj nije jasno zbog čega se njih dvoje uopšte svađaju.
- Ne gledaš me na isti način kao pre. Nisi ranije bila iskrena, otišla si, a nismo popričali - nervirao se Arsa, a Danica je na to odbrusila:
- Ponašaj se normalno. U suprotnom, nemamo...

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen